Byggefirma på Sjælland

Mange års erfaring

Firmaet blev opstartet i 2003 som det før firma inden for vores arbejdsomårder. Dette er vi stolte af.

+10 ansatte

Hos CBE ApS gik det fra start hurtigt. Vi er i dag omkring 10 ansatte til at udføre vores arbejdsområder.

Arbejder på Sjælland

CBE ApS står klar til at hjælpe og arbejde inden for blokmontage og facaderenoveringer på Sjælland.

Om vores byggefirma på Sjælland

CBE ApS havde startede op i 2003. Forinden havde ejeren af firmaet beskæftiget sig med byggebranchen helt fra 1989, hvor han startede i lære. Senere i 2001 startede han i lære inden for dette fag og felt.

Firmaet tog hurtigt fart og siden 2003 er CBE ApS vokset og er i dag omkring 10 ansatte til at udføre de daglige gøremål ude hos kunderne. Vores kunder er primært på Sjælland, men vi er altid friske på at høre, hvad du har brug for hjælp til. 

Vi arbejder med facader, montage og som murer på hele Sjælland
Få en uforpligtende snak

Har du spørgsmål til vores arbejde, eller vil du vide mere om vores firma, er du velkommen til at tage kontakt til os, så vi kan tage en snak om dine ønsker og behov. Vi ser meget frem til at høre, hvad vi kan gøre for dig.  

Vores erfaring er din sikkerhed

Hos CBE ApS går vi meget op i at levere det ønskede resultat i den bedste kvalitet, hvad enten det drejer sig om blokmontage eller arbejde inden for facader samt murer på Sjælland. Vi tilbyder en lang række ydelser inden for vores arbejdsområder. Vi er derfor meget fleksible, og vi er altid klar til at tilpasse os din opgave. 

Er I lidt i tvivl om, hvordan jeres opgave løses på bedst mulig vis og samtidig i den bedste kvalitet? Vi er meget gerne med inde over beslutningsprocesserne, så vi er sikre på, at arbejdet der udføres er holdbart og solidt. Vores mange års erfaring er jeres sikkerhed for arbejde i den bedste kvalitet.

Har du spørgsmål, eller mangler du svar på et eller andet, er du velkommen til at henvende dig. Vi ser meget frem til at høre, hvad vi kan hjælpe dig i mål med. Husk vi primært arbejder på hele Sjælland. Har du en opgave uden for Sjælland, er du også velkommen til at henvende dig, så vi kan se, om vi sammen kan finde en løsning.