Blokmontage

Alsidig blokmontage på Sjælland

CBE ApS er dit foretrukne firma, hvis du ønsker at opføre nyt byggeri med porebeton. Vi opsætter elementer/blokke ud fra dine ønsker og behov. Har du behov for rådgivning forinden byggeprojektet, er du også meget velkommen til at henvende dig, så vi kan tage en snak.

Porebeton er et spændende byggemateriale med en lang række fordele, så som individuel tilpasning, og tildannelse på pladsen.

Hos CBE ApS har vi selvfølgelig også fulgt med i udviklingen. Vi har af samme årsag tilegnet os stor erfaring og ekspertise i montering og anvendelse af porebeton elementer/blokke.

Hos CBE ApS laver vi alt i porebeton, så er din opgave ikke beskrevet her, kan du være sikker på, at vi kan hjælpe dig alligevel. Vores erfaring med løsninger inden for porebeton, er din sikkerhed for den bedste kvalitet og holdbare løsninger. Vi ser frem til at høre fra dig.  

Montage af parcelhus i Skovlunde. 100 millimeter porebeton.

Tilpasning individuelt/høj fleksibilitet i tilpasning. Hvor vi går ind og murer imellem træ.

100 meter lang facadevæg i sportsbyen i Holbæk.

Montage af parcelhus.

Spær. Montage af ekstra længe på gård.

Montage i højden fra lift.

Få en uforpligtende snak

Har du spørgsmål til vores arbejde, eller vil du vide mere om vores firma, er du velkommen til at tage kontakt til os, så vi kan tage en snak om dine ønsker og behov. Vi ser meget frem til at høre, hvad vi kan gøre for dig.