Øvrige blokke

Træbetonblokke, Sundolitt-blokke og IsoSpan-blokke til ethvert behov

CBE ApS er dit foretrukne firma, hvis du ønsker at bygge inden for træbetonblokke, Sundolitt-blokke eller IsoSpan-blokke. Vi opsætter elementer ud fra dine ønsker og behov. Der er mange muligheder, og nedenfor i galleriet kan du se nogle eksempler på opgaver, vi har lavet.

Hos CBE ApS har vi selvfølgelig fulgt med i udviklingen inden for vores arbejdsområder. Vi har af samme årsag tilegnet os stor erfaring og ekspertise i montering og anvendelse af elementerne fra træbetonblokke, Sundolitt-blokke og IsoSoan-blokke.

Hos CBE ApS laver vi alt i blokarbejde, så er din opgave ikke beskrevet her eller nedenfor i galleriet, kan du være sikker på, at vi kan hjælpe dig alligevel. Vores erfaring med løsninger inden for blokarbejde og blokmontage er din sikkerhed for den bedste kvalitet og holdbare løsninger. Vi ser frem til at høre fra dig.  

Vinterafdækning af støbning.

Montage af isospan-blokke.

Montage af isospan-blokke.

Armering (når man lægger jern i jorden) af isospan-blokke.

cbe øvrig (6)

Armering af isospan-blokke.

cbe øvrig (5)

Montage af isospan-blokke.

Få en uforpligtende snak

Har du spørgsmål til vores arbejde, eller vil du vide mere om vores firma, er du velkommen til at tage kontakt til os, så vi kan tage en snak om dine ønsker og behov. Vi ser meget frem til at høre, hvad vi kan gøre for dig.