Facadearbejde på Sjælland

Vi tilbyder facedearbejde på Sjælland

Hos CBE ApS tilbyder vi alt i  facadearbejde. Det indebærer også arbejde inden for facadeisolering og udvendig isolering af vægge. Det er dine behov og arbejdsopgaven, der afgør, hvordan opgaven gribes an. Vi arbejder, således at du får den bedste isolering ud af vores arbejde. 

Nedenfor kan du se et par bud på vores arbejdsområder inden for facadearbejde- og isolering. Det strækker sig lige fra arbejde med netpuds på en ældre bygning til arbejde med komplet opsætning af facadeskaller. 

Vi kan være behjælpelige på komplette opgaver, hvor vores arbejde er defineret, men vi er også klar med rådgivning, hvis du har en specialopgave, hvor du har brug for vores råd og ekspertise. Vores erfaring med facadearbejde er din sikkerhed for resultater af den bedste kvalitet.

Har du spørgsmål til opgaven, eller ønsker du at høre mere om vores arbejde, er du meget velkommen til at henvende dig, så vi kan tage en snak om dine behov og ønsker. 

Netpuds på gammel bygning/renovering med netpuds

Opsætning af facadeskaller 18 boliger

Opsætning af facadeskaller.

Netpuds på specialfacade.

Murer på hele Sjælland

Opsætning af facadeskaller.

Opsætning af facadeskaller 18 boliger

Få en uforpligtende snak

Har du spørgsmål til vores arbejde, eller vil du vide mere om vores firma, er du velkommen til at tage kontakt til os, så vi kan tage en snak om dine ønsker og behov. Vi ser meget frem til at høre, hvad vi kan gøre for dig.